Een Beeldend Teamtrainingsprogramma bestaat uit meerdere bijeenkomsten waarin deelnemers werken aan specifieke vraagstukken van de organisatie zoals Krachtige Teams. Onderdelen van het Model van Werkplekleren met Leertechnologie worden daarbij ingezet. De Leertechnologie die wij hierbij aanbieden bestaat uit verschillende producten die door CSS Breda zijn ontworpen, ontwikkeld en beheerd worden.

CSS Breda leert via deze leertechnologie deelnemers kort en krachtig specifieke vaardigheden aan over de optimale inzet van Het Leerplatform. Ook biedt CSS Breda trainingen aan in onderdelen van werkplekleren (zoals krachtige teams of teamcoaches) en bekwamen wij deelnemers in de achterliggende didactiek. Benieuwd naar de opbrengsten voor uw organisatie bij het omzetten van een cursus of opleiding naar een blended learning variant? Vraag het ons!

Meer weten?

Bekijk hier de leaflet over het Beeldend Teamtrainingsprogramma of mail ons geheel vrijblijvend uw vraag.

Naast het Trainingsprogramma biedt CSS Breda ook het Leertraject, Beeldinterventie en Expertprogramma aan waarmee wij u op weg helpen bij het professionaliseringsvraagstuk van uw organisatie.