CSS Zwolle van start met Werkplekleren en Leertechnologie in Noordoost-Nederland

By 29 mei 2019 juni 17th, 2019 Geen categorie

Breda/Zwolle, 29 mei 2019

De wereld om ons heen verandert razendsnel door talloze ontwikkelingen. Organisaties worden genoodzaakt zich continu aan te passen om te kunnen omgaan met alle veranderingen. Bij veel organisaties vindt dan ook de transitie plaats van een hiërarchische organisatie naar een teamorganisatie waarbinnen gewerkt wordt met krachtige en zelfsturende teams. Bovendien verandert door alle technologische ontwikkelingen zoals sociale media de informatieverwerking van mensen naar meer beeldend, kleurrijk en interactief. Mensen leren daardoor anders en willen sociale interactie en meer aansprekend leren vanuit hun werksituaties. Het invoeren van nieuwe manieren van leren verloopt echter traag, omdat mensen vanuit school gewend zijn om op een traditionele wijze aanbodgericht te leren. Werkplekleren met leertechnologie (Het Leerplatform) kan een antwoord bieden voor deze veranderingen.

CSS Breda levert al tien jaar diensten en producten voor werkplekleren aan voornamelijk organisaties en instellingen in de zuidelijke helft van Nederland. De vraag naar werkplekleren van organisaties en instellingen uit Noordoost-Nederland neemt sterk toe en daarom starten we met CSS Zwolle. Vanuit Zwolle bieden we de volledige dienstverlening aan van projecten, trainingsprogramma’s en leertrajecten tot expertprogramma’s en producten uit Het Leerplatform.

Je kunt je vanaf vandaag inschrijven voor expertprogramma’s in Breda en Zwolle via www.werkplekleren.nl/expertprogramma/. Heb je vragen over CSS Zwolle? Neem dan contact met ons op.

Boeien, Binden & Behouden