Aan de hand van het Model van Werkplekleren met Leertechnologie biedt CSS Breda 3 educatieve diensten aan waarmee wij u op weg helpen bij het professionaliseringsvraagstuk van uw organisatie.

Daarnaast dragen wij met ons Expertprogramma onze expertise over aan deelnemers van uw organisatie zodat zij zelf in staat zijn om professionaliseringsvraagstukken om te zetten naar een beeldinterventie, Beeldend Teamtrainingsprogramma en leertraject op de werkplek.

Beeldinterventie

Beeldend Teamtrainingsprogramma

Leertraject

De Beeldinterventie is een dagdeel waarin een beeldende sessie wordt verzorgd met behulp van Beeldend Trainen en de beeldtafel, aansluitend met oefeningen en de Leergame. De Beeldinterventie wordt afgestemd op de behoeften van uw organisatie en door CSS Breda ontworpen, ontwikkeld, verzorgd en afgewikkeld.

CSS Breda leert via het Werkplekleren met Leertechnologie deelnemers tijdens interactieve trainingen kort en krachtig specifieke vaardigheden aan over de optimale inzet van Het Leerplatform. Ook bieden wij in ons Beeldend Teamtrainingsprogramma trainingen aan in onderdelen van werkplekleren, zoals krachtige teams of teamcoaches. Daarnaast bekwamen wij deelnemers in de achterliggende didactiek.

Virtuele sessies en bijeenkomsten vormen een leertraject: deelnemers werken zowel virtueel als tijdens bijeenkomsten op de werkplek aan werkproducten. Een deel van dit werk gebeurt via een virtuele leeromgeving, zoals VLC BlueBird. Een Leertraject wordt als een schil over de werksituatie heen gelegd en is hiermee gebaseerd op de werkpraktijk.