We vroegen enkele klanten van ons naar hun mening over onze werk- en leervormen en op welke manier zij Werkplekleren met Leertechnologie inzetten in hun organisatie. Bekijk hier de video’s.

Ga voor meer reviews over Werkplekleren met Leertechnologie naar ons YouTube kanaal. Of bekijk hier de opbrengsten en resultaten van de toepassing van Werkplekleren met Leertechnologie bij Archipel Zorggroep, Argos Zorggroep, Van Neynsel en Zuidwester.

Beeldend Trainen als nieuwe strategie

Politie maakt Jaarplan met de Beeldtafel

“Het bekendmaken van het jaarplan door de beeldtafel heeft voor een hoop betrokkenheid gezorgd. De wijkagenten en teamleden wilden echt input leveren, ze voelden zich verantwoordelijk voor het beeld dat op tafel kwam.”

David Strankinga
Wijkagent
Tweestromenland

Beeldend Trainen op HRM in de Overheid

“Het is een andere manier van gespreksvoering over je functioneren. Het is niet meer één gesprek per jaar van een uur of anderhalf uur waarvan een verslag wordt gemaakt, maar juist een gesprek over hoe het met je gaat op het moment waarop dat nodig is.”

Moniek van Eijk
Organisatieontwikkelaar
Gemeente Waalwijk

Beeldend Trainen op HRM in de Zorgsector

“Je maakt kennis met iets wat interactief is en volgens mij zit daar een stukje toekomst. Omdat je met beelden werkt en contact maakt met mensen wordt leren leuker en beklijft het.”

Saskia Heniger
Senior Opleidingsadviseur 
Zorginstelling Laurens

Ervaringen met werk- en leervormen

“Mensen vinden de Beeldsessie een hele uitnodigende werkvorm. Ze gaan op een andere manier naar het thema kijken en gaan op een andere manier met elkaar in gesprek.”

Nicole Verhoeven
Zelfstandig ondernemer
Krachtig Organiseren en Ontwikkelen

“Wat me het meeste is bijgebleven van de Beeldsessie zijn de mooie gesprekken die ontstaan aan de beeldtafel”

Karin de Wild
Schoolleider De Muldersteeg
Koraal

“Je gaat allerlei dingen bedenken tijdens het beantwoorden van de vragen en die helpen om vervolgens die discussie te krijgen, dat vind ik er leuk aan.”

Paula Huitema
Projectleider Afdeling Politie Professie
Politie Landelijke Eenheid

"De beeldtafel brengt echt hele fundamentele gesprekken op gang. Studenten zijn hierbij heel fanatiek. Niet zo gek, zij bepalen welke beelden worden gekozen, zij hebben de regie in handen.”

Sonja JongDocent Gezondheidszorg bij mboRijnland

"Bij alle nieuwe ontwikkelingen en de inzet van zorgtechnologie hoort ook vernieuwing van het onderwijs. Studenten en onderwijsprofessionals zijn met de inzet van leertechnologie en zorgtechnologie ready for the future!”

Gerie HaartmanProjectleider onderwijsontwikkeling 'specialist keuzedelen' bij ROC Midden Nederland

"We kiezen voor een andere aanpak van leren. Veel meer op de werkplek zelf, gekoppeld aan concrete werksituaties. Met leercoaches en via beeldtafels gaan we met de nieuwe kennis direct aan de slag in de praktijk. Zo zien we meteen verbetering."

Mayella StremmelaarOpleidingsadviseur bij Isala ziekenhuis

“Wij gebruiken de beeldtafel bij onze interne cursussen en trainingen. Het werkt. Mensen in de zorg zijn vooral beelddenkers en minder gericht op teksten. De beelden blijven langer hangen. Bovendien zijn ze herkenbaar. De studenten zien hun eigen praktijkervaringen terug. Dat vergroot het rendement van het leerproces.”

Neltien KreijgerPraktijkopleider bij Florence

Terugblik op events

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen jouw organisatie? Neem contact met ons op geef hier door waarvoor je je wilt aanmelden. Wij sturen je graag meer informatie toe of komen vrijblijvend langs.