CSS Breda organiseert verschillende interactieve bijeenkomsten rondom werkplekleren waarmee wij je hopen te inspireren! Je ervaart zelf onze werk- en leervormen met volop inzet van Leertechnologie, je ontdekt verschillende toepassingen en krijgt zicht op de kansen en uitdagingen van Werkplekleren met Leertechnologie voor joúw organisatie.

Tijdens onze CSS Experience Days maak je vrijblijvend kennis met werkplekleren met leertechnologie en krijg je zicht op de kansen en uitdagingen voor jouw organisatie. Daarnaast organiseren we samen met Develhub in 2020 vier praktijkgerichte sessies ‘Werkplekleren met Leertechnologie: Gluren bij de buren’ en twee Learning Expeditions.

Lees hieronder meer over de aankomende events en schrijf je snel in!

CSS Experience Day

Ben jij benieuwd hoe werkplekleren met leertechnologie het adaptief vermogen van een organisatie versterkt, inspeelt op de zingeving van medewerkers en de duurzaamheid van mensen, middelen en milieu versterkt? Wil je weten waarom bedrijven en instellingen vanuit hun strategie kiezen voor werkplekleren?

Kom dan naar een CSS Experience Day en ervaar op interactieve wijze hoe werkplekleren en leertechnologie op een aansprekende en verantwoorde wijze wordt toegepast bij het leren, ontwikkelen en presteren van medewerkers. Tijdens deze interactieve middag kun je vrijblijvend kennismaken met werkplekleren met leertechnologie en krijg je zicht op de kansen en uitdagingen voor jouw organisatie.

De wereld om ons heen verandert continu en organisaties worden genoodzaakt snel en flexibel in te spelen op alle veranderingen. Werkplekleren versterkt het adaptief vermogen van organisaties waardoor zij beter kunnen inspelen op alle veranderingen. Het is duurzaam want het zorgt voor het boeien, binden en behouden van medewerkers en een bredere en langere inzetbaarheid.

Inhoud

Tijdens de Experience Day word je aan de hand van voorbeelden en cases meegenomen in de verschillende manieren waarop werkplekleren kan worden toegepast. Door professionaliseringsprogramma’s in projectvorm, als methode in initiële opleidingen of door het zelf te faciliteren met werkvormen van werkplekleren. Je ervaart werkvormen en leertechnologie en samen voeren we een betekenisvolle dialoog over leren, ontwikkelen en presteren.

Doelgroep

De Experience Day richt zich op leer- & ontwikkelprofessionals, adviseurs, managers en directeuren die werkzaam zijn voor of binnen organisaties. Twijfel je of je binnen de doelgroep valt, neem dan even contact op.

Data en locaties

CSS EXPERIENCE DAY 1

LOCATIE
CSS Breda
Verlengde Poolseweg 46
4818 CL Breda

DATUM & TIJD
do. 16 april 2020
13.30 uur – 16.30 uur

CSS EXPERIENCE DAY 2

LOCATIE
CSS Breda
Verlengde Poolseweg 46
4818 CL Breda

DATUM & TIJD
do. 1 oktober 2020
13.30 uur – 16.30 uur

Werkplekleren met Leertechnologie: Gluren bij de buren

Ben jij benieuwd hoe andere organisaties werkplekleren toepassen? Wil je leren van andere bedrijven die werkplekleren met leertechnologie faciliteren? Meld je dan aan voor een van de vier sessies ‘Werkplekleren met Leertechnologie: Gluren bij de buren’ en laat je inspireren door praktijkcases, best practices en ervaringen.

Dat het belangrijk is dat medewerkers een leven lang blijven leren is voor elke organisatie glashelder. Maar hoe je dat vormgeeft, faciliteert en medewerkers in de leerstand krijgt is voor velen nog een raadsel. In de afgelopen jaren heeft werkplekleren bij vele organisaties zijn intrede gedaan als alternatief of aanvulling op trainingen, opleidingen en e-learning.

Bij werkplekleren is de werkpraktijk het vertrekpunt en worden werksituaties omgezet naar leersituaties. Werkplekleren kan worden toegepast door professionaliseringsprogramma’s in projectvorm, als methode in initiële opleidingen of door het te faciliteren met werkvormen.

CSS Breda en Develhub nemen je in deze sessie aan de hand van verschillende praktijkcases mee in de verschillende toepassingsmogelijkheden van werkplekleren. Elke sessie wordt georganiseerd op een andere locatie, bij organisaties die werkplekleren toepassen. Je kunt zien hoe deze organisatie werkplekleren vormgeeft en horen wat hun ervaringen zijn. ‘Gluren bij de buren’ dus.

Doelgroep

De sessie richt zich op leer- & ontwikkelprofessionals, adviseurs en managers die werkzaam zijn voor of binnen organisaties. Zowel leden als niet-leden van Develhub zijn van harte welkom. Twijfel je of je binnen de doelgroep valt, neem dan even contact op.

Spelregel tijdens de sessie: De werksituatie en inhoud staan centraal en daarbij is geen ruimte voor acquisitie of commercie.

Data en locaties

SESSIE 1

ORGANISATIE & LOCATIE
n.t.b.

DATUM & TIJD
n.t.b

SESSIE 2

ORGANISATIE & LOCATIE
n.t.b.

DATUM & TIJD
n.t.b

SESSIE 3

ORGANISATIE & LOCATIE
n.t.b.

DATUM & TIJD
n.t.b

SESSIE 4

ORGANISATIE & LOCATIE
n.t.b.

DATUM & TIJD
n.t.b

Learning Expeditions Werkplekleren

Wil je een kijkje in de keuken bij organisaties die Learning & Development op een vernieuwende, aansprekende manier vormgeven? Ben je benieuwd hoe werkplekleren wordt toegepast bij het leren, ontwikkelen en presteren? Meld je dan snel aan voor een Learning Expedition.

Programma

Na een korte rondleiding vertelt organisatie X hoe zij Learning & Development vormgeven. Aan de hand van voorbeelden en cases hoor je ervaringen en best practices maar ook uitdagingen uit de werkpraktijk waarbij veel ruimte is voor vragen. Samen voeren we een betekenisvolle dialoog over leren, ontwikkelen en presteren, ieder vanuit zijn/haar eigen werkpraktijk, ervaring en expertise.

De Learning Expeditions worden georganiseerd door CSS Breda en Develhub maar de werkpraktijk van organisatie X staat centraal.

Doelgroep

De Learning Expedition richt zich op leer- & ontwikkelprofessionals, adviseurs en managers die werkzaam zijn voor of binnen organisaties. Zowel leden als niet-leden van Develhub zijn van harte welkom. Twijfel je of je binnen de doelgroep valt, neem dan even contact op.

Spelregel tijdens de sessie: De werksituatie en inhoud staan centraal en daarbij is geen ruimte voor acquisitie of commercie.

Data en locaties

LEARNING EXPEDITION 1

ORGANISATIE & LOCATIE
n.t.b.

DATUM & TIJD
n.t.b

LEARNING EXPEDITION 2

ORGANISATIE & LOCATIE
n.t.b.

DATUM & TIJD
n.t.b

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met CSS Breda via communicatie@cssbreda.nl of 076 – 542 03 64