Vanwege de huidige omstandigheden vinden de events online plaats of op locatie in een anderhalve-meter-omgeving.
Data en locatie van de Learning Expedition en Gluren bij de buren worden binnenkort bekend gemaakt.

CSS Breda organiseert verschillende interactieve bijeenkomsten rondom werkplekleren waarmee wij je hopen te inspireren! Je ervaart zelf onze werk- en leervormen met volop inzet van Leertechnologie, je ontdekt verschillende toepassingen en krijgt zicht op de kansen en uitdagingen van Werkplekleren met Leertechnologie voor joúw organisatie.

Tijdens onze CSS Experience Day op donderdag 1 oktober maak je vrijblijvend kennis met werkplekleren met leertechnologie en krijg je zicht op de kansen en uitdagingen voor jouw organisatie. Daarnaast organiseren we samen met Develhub in het najaar van 2020 twee praktijkgerichte sessies ‘Werkplekleren met Leertechnologie: Gluren bij de buren’ en één Learning Expedition.

Lees hieronder meer over de aankomende events en schrijf je snel in!

Werkplekleren met Leertechnologie: Gluren bij de buren

Ben jij benieuwd hoe andere organisaties werkplekleren toepassen? Wil je leren van andere bedrijven die werkplekleren met leertechnologie faciliteren? Meld je dan aan voor een sessie ‘Werkplekleren met Leertechnologie: Gluren bij de buren’ en laat je inspireren door praktijkcases, best practices en ervaringen.

CSS Breda en Develhub nemen je aan de hand van verschillende praktijkcases mee in de verschillende toepassingsmogelijkheden van werkplekleren. Elke sessie wordt georganiseerd op een andere locatie, bij organisaties die werkplekleren toepassen. Je kunt zien hoe deze organisatie werkplekleren vormgeeft en horen wat hun ervaringen zijn. ‘Gluren bij de buren’ dus.

Learning Expedition Werkplekleren

Wil je een kijkje in de keuken bij organisaties die Learning & Development op een vernieuwende, aansprekende manier vormgeven? Ben je benieuwd hoe werkplekleren wordt toegepast bij het leren, ontwikkelen en presteren? Meld je dan aan voor een Learning Expedition!

Aan de hand van voorbeelden en cases hoor je ervaringen en best practices maar ook uitdagingen uit de werkpraktijk waarbij veel ruimte is voor vragen. Samen voeren we een betekenisvolle dialoog over leren, ontwikkelen en presteren, ieder vanuit zijn/haar eigen werkpraktijk, ervaring en expertise.

De Learning Expedition wordt georganiseerd door CSS Breda en Develhub maar de werkpraktijk van de organisatie staat centraal.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met CSS Breda via communicatie@sdbgroep.nl of 076 – 542 03 64