Expertprogramma’s Zwolle

By 11 november 2019 november 14th, 2019 Geen categorie

CSS Breda levert al tien jaar diensten en producten voor werkplekleren aan voornamelijk organisaties en instellingen in de zuidelijke helft van Nederland. De vraag naar werkplekleren van organisaties en instellingen uit Noordoost-Nederland neemt sterk toe en daarom zijn we gestart met CSS Zwolle. Vanuit Zwolle bieden we de volledige dienstverlening aan van projecten, trainingsprogramma’s en leertrajecten tot expertprogramma’s en producten uit Het Leerplatform.

In februari 2020 gaan we van start met twee Expertprogramma’s in Zwolle!

Beeldend Trainen

In dit vijfdaagse programma ontwikkel je zelf een Beeldinterventie inclusief een rijke praktijkvideo voor je eigen organisatie. Daarnaast leer je meer over de methodiek en groepsdynamica en oefen je in trainersvaardigheden.

Adviseren over Werkplekleren

In dit vijfdaagse programma leer je alles over werkplekleren en werk je een verantwoord en aansprekend (video)advies uit over de betekenis en plaats van werkplekleren met leertechnologie voor jouw eigen organisatie.

Wij sturen je graag meer informatie toe of geven je vrijblijvend advies. Geef hieronder aan waarvoor je je wilt aanmelden.

MEER INFORMATIE

Voor- & achternaam*

Ik wil graag*:
(vink één of meerdere opties aan)

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen door een nieuwsmail (1x per kwartaal)Meer informatie rond de Expertprogramma’sMe inschrijven voor een Expertprogramma in ZwolleDat er met mij contact wordt opgenomen

Welke ontwikkelthema's spelen er bij jouw organisatie?