Het Goede Gesprek bij Gemeente Waalwijk

Interactieve Workshop Gemeente Waalwijk en CSS Breda bij congres HRM in de Overheid

Tijdens de 8e editie van HRM in de Overheid heeft CSS Breda samen met Gemeente Waalwijk een interactieve workshop met Leertechnologie verzorgd over het boeien, binden en behouden van medewerkers in combinatie met Het Goede Gesprek.

Het Goede Gesprek invoeren in een organisatie kan op een hele traditionele manier door medewerkers te trainen en hen vaardigheden aan te leren in een klassikale training, maar Gemeente Waalwijk ziet steeds vaker dat dat niet meer beklijft en heeft daarom voor een hele andere manier gekozen: Beeldend Trainen!

Deelnemers gingen tijdens een Beeldsessie met elkaar in dialoog over dit thema aan de hand van een praktijkvideo op de beeldtafel.

Bekijk in onze video hoe Moniek van Eijk van Gemeente Waalwijk haar nieuwe HR-strategie heeft geïntroduceerd door een traject met Beeldend Trainen.

Om Het Goede Gesprek te faciliteren kan Beeldend Trainen gecombineerd worden met andere werk- en leervormen van Het Leerplatform. Door inzet van Werkplekleren met Leertechnologie gaat men niet op vaste momenten in gesprek maar ziet men de HR-cyclus veel meer als een continu proces dat aangepast wordt aan de behoeften van de medewerker.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met Sophie Lier via 076-5420364