HR-ontwikkelcyclus bij Develhub Jaarcongres

By 28 november 2019 december 2nd, 2019 Geen categorie
Werkplekleren toepassen in een HR-ontwikkelcyclus #Hoedan?

19 november waren we bij de Efteling op het Jaarcongres van Develhub. Op deze sfeervolle locatie verzorgde CSS Breda de workshop ‘Werkplekleren toepassen in een HR-ontwikkelcyclus #Hoedan?’ over het verrijken van Het Goede Gesprek.

In een interactieve sessie ervoeren deelnemers hoe werkplekleren praktisch toegepast kan worden in de vorm van een HR-ontwikkelcyclus. Deze inspirerende vorm van talentontwikkeling, met volop inzet van leertechnologie, levert een bijdrage aan het boeien, binden en behouden van medewerkers!

  • De werkpraktijk staat centraal
  • Medewerker krijgt meer inzicht in zijn kracht- en ontwikkelpunten
  • Medewerker leert collega’s beter kennen
  • Medewerker is beter in staat om ‘Het goede gesprek’ te voeren

Deelnemers gingen aan de slag rond de Beeldtafel en konden dit op een unieke manier ervaren met Silent Disco koptelefoons!

Bekijk hier de video van deze inspirerende dag

Nominatie Develhub Academy Awards

Ook werden de winnaars van de Develhub Academy Awards 2019 bekend gemaakt tijdens het Jaarcongres. CSS Breda werd genomineerd als L&D bedrijf 2019, onderscheidend op Innovatie, Meetbare impact en Leercurve!

Hiervoor hebben we één van onze projecten beschreven bij een zorginstelling in de randstad.

  • Innovatie: de zorginstelling heeft samen met CSS Breda haar strategie op een innovatieve manier vertaald naar de managementlaag. Tijdens ontwerpsessies zijn managers hun eigen ontwikkelprogramma samen gaan vormgeven, waarbij de werkpraktijk centraal staat en het vertrekpunt vormt voor het traject én waarbij leertechnologie volop wordt ingezet.
  • Meetbare impact: meetbaar was dat de werktevredenheid omhoog ging, de terugloop van ziekteverzuim zichtbaar was en er samenwerkingen tot stand kwamen die voorheen minder denkbaar waren.
  • Vanaf het eerste moment was er een Leercurve. Er werd een Theatershow verzorgd als ‘kick-off’ van het programma waardoor mensen in beweging kwamen en al meteen oplossingen gingen bieden!

Wil je meer weten over werkplekleren met leertechnologie? Neem dan contact met ons op of vraag hier meer informatie aan.