CSS Experience Day

Ben jij benieuwd hoe werkplekleren met leertechnologie het adaptief vermogen van een organisatie versterkt, inspeelt op de zingeving van medewerkers en de duurzaamheid van mensen, middelen en milieu versterkt? Wil je weten waarom bedrijven en instellingen vanuit hun strategie kiezen voor werkplekleren?

Kom dan naar een CSS Experience Day en ervaar op interactieve wijze hoe werkplekleren en leertechnologie op een aansprekende en verantwoorde wijze wordt toegepast bij het leren, ontwikkelen en presteren van medewerkers. Tijdens deze interactieve middag kun je vrijblijvend kennismaken met werkplekleren met leertechnologie en krijg je zicht op de kansen en uitdagingen voor jouw organisatie.

De wereld om ons heen verandert continu en organisaties worden genoodzaakt snel en flexibel in te spelen op alle veranderingen. Werkplekleren versterkt het adaptief vermogen van organisaties waardoor zij beter kunnen inspelen op alle veranderingen. Het is duurzaam want het zorgt voor het boeien, binden en behouden van medewerkers en een bredere en langere inzetbaarheid.

Inhoud

Tijdens de Experience Day word je aan de hand van voorbeelden en cases meegenomen in de verschillende manieren waarop werkplekleren kan worden toegepast. Door professionaliseringsprogramma’s in projectvorm, als methode in initiële opleidingen of door het zelf te faciliteren met werkvormen van werkplekleren. Je ervaart werkvormen en leertechnologie en samen voeren we een betekenisvolle dialoog over leren, ontwikkelen en presteren.

Doelgroep

De Experience Day richt zich op leer- & ontwikkelprofessionals, adviseurs, managers en directeuren die werkzaam zijn voor of binnen organisaties. Twijfel je of je binnen de doelgroep valt, neem dan even contact op.

Data en locaties

CSS EXPERIENCE DAY 1

LOCATIE
CSS Breda
Verlengde Poolseweg 46
4818 CL Breda

DATUM & TIJD
do. 16 april 2020
13.30 uur – 16.30 uur

CSS EXPERIENCE DAY 2

LOCATIE
CSS Breda
Verlengde Poolseweg 46
4818 CL Breda

DATUM & TIJD
do. 1 oktober 2020
13.30 uur – 16.30 uur

Inschrijven

Voor- & achternaam*

Welke ontwikkelthema's spelen er bij jouw organisatie?

Ik meld mij aan voor de nieuwsmail en ontvang één keer per kwartaal nieuws en updates over werkplekleren met leertechnologie.