Maak kennis met Iris & Ramona

By 14 februari 2020 februari 20th, 2020 Geen categorie
Ieder kwartaal zetten wij 2 collega’s in the spotlight. Kom meer te weten over Iris en Ramona en hun werkzaamheden bij CSS Breda!
Iris van Hooijdonk

Even voorstellen: Mijn naam is Iris van Hooijdonk, ik ben 27 jaar en bijna 1,5 jaar werkzaam bij CSS Breda.

Ondanks dat ik de langste vrouw van het CSS team ben, hebben ze me bij eerdere voorstelrondjes over het hoofd gezien! Vandaar dat ik mij nu nog even wil voorstellen.

Als geboren en getogen Bredase ben ik voor mijn studie tijdelijk naar Utrecht verhuisd. Hier heb ik de bachelor Psychologie en vervolgens de master Toegepaste Cognitieve Psychologie aan de Universiteit van Utrecht afgerond. Tijdens mijn studiejaren heb ik veel kennis opgedaan over de mens met zijn gedrag en zijn behoeftes. Door deze inzichten over de mens zelf, zijn motoriek, cognitie en zintuigen, kan ik mij geheel vinden in de visie van CSS Breda.

Vanaf september 2018 ben ik werkzaam bij CSS Breda. Ik ben begonnen als trainee Werkplekleren en ben doorgegroeid naar junior consultant. Mijn rol binnen het team Werkplekleren bestaat uit o.a. uit het coördineren en trainen van Ontwikkel- en MD-programma’s, waardoor ik regelmatig in de randstad te vinden ben. Daarnaast houd ik me bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van opleidingen en trainingen. Naast het team Werkplekleren zit ik ook in het projectteam Inspirerende Deskundigheidsbevordering (IDB), waar ik met mijn kritische blik input lever voor de video’s. Komend jaar hoop ik met dit team verder aan de slag te kunnen met het Dementie Project. Een uitdagend onderzoek om dementerenden aan de beeldtafel te krijgen!

Wil je meer over deze Bredase Bourgondiër weten? Loop dan vooral een keer bij me binnen als je bij CSS Breda bent!

Ramona Stellmach

Hoi! Mijn naam is Ramona Stellmach en ik ben werkzaam als onderwijskundige bij CSS Breda.

Ik ben van oorsprong Duits en ben opgegroeid in een klein dorpje in de buurt van Dortmund. Mijn passie voor onderwijs gecombineerd met interesse voor andere landen en culturen, hebben me naar Nederland doen verhuizen. Na een studie aan de Universiteit Twente ben ik de liefde achterna gegaan en in Breda terecht gekomen. Om naast Duitsland en Nederland nog een derde onderwijssysteem te ervaren, heb ik besloten de masteropleiding Opleidings-en Onderwijswetenschappen in Antwerpen te volgen.

Toen ik op 2 januari 2019 CSS Breda binnenstapte, voelde ik me meteen thuis. Het duurde even voordat ik alle werkvormen en leertechnologieën goed kende, maar ik was gelijk gefascineerd door deze manier van leren. Inmiddels geef ik met veel plezier trainingen rondom teamontwikkeling en verzorg ik het Expertprogramma Virtueel Werkplekleren. Daarnaast ontwerp ik opleidingen en leertrajecten en ben ik projectcoördinator van verschillende ontwikkeltrajecten.

In mijn vrije tijd lees ik graag en hou ik van bakken. Daarnaast ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden en vind ik mijn rust in yoga. De zomer is zonder twijfel mijn favoriete jaargetijde. Voor vakantie zoek ik daarom graag de zon op.

Als je meer over mij wilt weten, loop dan gerust eens bij me langs!