CSS Breda organiseert verschillende interactieve bijeenkomsten rondom werkplekleren waarmee wij je hopen te inspireren! Je ervaart zelf onze werk- en leervormen met volop inzet van Leertechnologie, je ontdekt verschillende toepassingen en krijgt zicht op de kansen en uitdagingen van Werkplekleren met Leertechnologie voor joúw organisatie.

Bekijk hier welke events eraan komen en schrijf je snel in!

Inspiratiesessies Boeien, Binden, Behouden door werkplekleren

CSS Breda en Develhub organiseren in 2019 viermaal een inspiratiesessie ‘Boeien, Binden & Behouden door werkplekleren’. De wereld om ons heen verandert continu en organisaties worden genoodzaakt snel en flexibel in te spelen op alle veranderingen. Hoe laat je medewerkers een leven lang leren zodat zij duurzaam inzetbaar zijn en de organisatie een lerende organisatie wordt?

Inhoud

Waarom kiezen bedrijven en instellingen vanuit hun strategie voor werkplekleren en hoe faciliteren en organiseren zij werkplekleren? Tijdens deze inspiratiesessie ervaar je op een interactieve manier hoe werkplekleren met inzet van leertechnologie antwoord kan geven op deze vragen. Ontdek hoe werkplekleren het leren en ontwikkelen van medewerkers optimaal kan faciliteren zodat zij beter kunnen omgaan met alle veranderingen.

Er worden praktijkcasussen besproken en je ervaart zelf nieuwe werkvormen en leervormen zoals Beeldend Trainen, Lessons Learned en Dagstart & Reflectie. Alle werkvormen en leervormen zijn onlosmakelijk verbonden met leertechnologie van Het Leerplatform.

We hopen je te inspireren met het Model van Werkplekleren met Leertechnologie en onze verschillende toepassingsvormen. De sessie betreft vooral werkplekleren binnen middelgrote en grote organisaties en zorgt voor kennisdeling met andere leer- en ontwikkelprofessionals. Tip: maak de sessie nóg interessanter en kom met een vraag voor jouw eigen organisatie!

Data en locatie

De inspiratiesessie duurt van 13.30 tot 17.00 uur en wordt dit jaar nog een keer georganiseerd:

  • Donderdag 28 november, bij CSS Breda
Aanmelden kan via de website van Develhub.

Inspiratiebijeenkomst HR-ontwikkelcyclus

Ben jij directeur, manager of specialist op het gebied van HR, P&O of Leren & Ontwikkelen en wil jij talentontwikkeling en zingeving van medewerkers versterken? Kom dan naar de Inspiratiebijeenkomst op dinsdag 12 november!

Inhoud

Tijdens deze bijeenkomst ervaar je door middel van verschillende werkvormen hoe jij als HR-manager of L&O specialist werkplekleren kunt faciliteren in jouw organisatie. Je ontdekt hoe je verantwoordelijkheid en eigenaarschap van medewerkers kunt vergroten en het leren en ontwikkelen van medewerkers als waardevol kunt positioneren.

Met deze nieuwe HR-ontwikkelcyclus krijgt de medewerker meer inzicht in de thema’s die in het bedrijf spelen, in zijn kracht- en ontwikkelpunten, leert zichzelf en collega’s beter kennen en is beter in staat om het goede gesprek te voeren.

Programma

  • Context: Een snel veranderende wereld
  • Model van Werkplekleren met Leertechnologie
  • Hoe pas ik de HR-ontwikkelcyclus toe in mijn organisatie?
  • Aan de slag: Ervaar zelf verschillende werkvormen van de HR-ontwikkelcyclus
  • Handvatten voor HR-manager en L&O specialist
  • Gezamenlijke maaltijd

Datum en locatie

Verlengde Poolseweg 46, 4818 CL Breda (gebouw A op de 6e verdieping)
Dinsdag 12 november van 16.00 uur – 19.00 uur (incl. maaltijd)
Schrijf je nu in de voor de Inspiratiebijeenkomst HR-ontwikkelcyclus!

INSCHRIJVEN

Ik kom op 12 november van 16.00 uur tot 19.00 uur naar de Inspiratiebijeenkomst HR-ontwikkelcyclus bij CSS Breda.

Voor- & Achternaam*

Opmerkingen of bijzonderheden (bijv. allergieën/voedselrestricties)