Talentontwikkeling via een aansprekende cyclus van werkplekleren

By 15 oktober 2019 oktober 22nd, 2019 Geen categorie

15 oktober 2019, Breda

Voor medewerkers is het in de snel veranderende wereld belangrijk om zich te blijven ontwikkelen en hun talenten te ontplooien. Om dit vanuit HR te faciliteren en stimuleren heeft CSS Breda het Model van Werkplekleren met Leertechnologie verrijkt met een nieuwe toepassing: de HR-ontwikkelcyclus. Hiermee kunnen HR-managers en L&D-specialisten talentontwikkeling vormgeven à la werkplekleren. De stappen in de HR-ontwikkelcyclus zorgen ervoor dat medewerkers vanuit concrete werkthema’s bewust aan de slag gaan met hun kracht- en ontwikkelpunten en hier samen met collega’s aan gaan werken.

Door de aansprekende stappen en de just-in-time/need mogelijkheid sluit de cyclus precies aan bij de organisatie. Organisaties/managers kiezen namelijk zelf welke leertechnologie het best bij de organisatie past en combineren dit in een cyclus over enkele weken of maanden.

De medewerker ervaart eigenaarschap en zingeving en voelt zich gezien en gehoord door collega’s. De verantwoordelijkheid voor het leren ligt bij de medewerker, die zelf om feedback van collega’s kan vragen.

Op dinsdag 12 november verzorgt CSS Breda een Inspiratiebijeenkomst waar organisaties vrijblijvend kennis kunnen maken met deze cyclus en met andere leer- en ontwikkelspecialisten kennis kunnen delen over dit onderwerp. We nodigen organisaties graag uit deel te nemen.

Meer informatie?
Neem contact met op met Sophie Lier via sophie.lier@cssbreda.nl / 076-542 03 64 of lees hier meer over de Inspiratiebijeenkomst.