Teamontwikkeling bij Koraal

By 12 september 2019 Geen categorie
CSS Breda maakt reflecterend leren mogelijk

Koraal verzorgt in samenwerking met CSS Breda het programma Teamontwikkeling voor al haar medewerkers. In het programma wordt er innovatief, uitdagend en reflecterend geleerd op de werkplek met behulp van leertechnologie.

Volgens René Brans, Programmamanager Teamontwikkeling, leren medewerkers van Koraal door het delen van ervaringen die ze opdoen tijdens het werk. Dit doen ze onder andere rond de beeldtafel van CSS Breda, een actieve werkvorm waarop een op maat gemaakte video wordt getoond die aanzet tot dialoog en reflectie. “Een team komt in korte tijd tot de essentie en werkbare oplossingen die er alleen voor dat team toe doen. Het is iets wat het eigen team raakt en dus bepaalt,” aldus René.

CSS Breda traint ruim 300 teamleiders, schoolleiders en leerondersteuners om zelfstandig het programma binnen hun eigen teams te kunnen uitzetten en faciliteren.

28-09-2019, groepsfoto van alle schoolleiders van Koraal Onderwijs op tweedaagse professionalisering van het programma Teamontwikkeling

Lees hieronder het volledige artikel, dat verscheen in de digitale editie van Koraal magazine Kleurrijk (september 2019).

Meer informatie?
Neem contact met op met CSS Breda via info@cssbreda.nl of 076-542 03 64.