Terugblik CSS-event 29-01

By 4 februari 2019 februari 14th, 2019 Geen categorie

Werkplekleren: Boeien, Binden & Behouden part II

Wegens grote belangstelling voor de vorige bijeenkomst van ‘Werkplekleren: Boeien, Binden en Behouden’, onthulden we op 29 januari opnieuw onze nieuwe dienstverlening aan onze relaties!

Gedurende de dag werden tal van inspirerende workshops verzorgd zoals Persoonlijk Leiderschap, Zichtbaar Maken, Van K&O naar Reflectie-app en Beeldend Trainen met Lessons Learned. Deelnemers ervoeren nieuwe werk- en leervormen die inzetbaar zijn hun organisatie en die hun medewerkers helpen te boeien, binden en behouden. Daarnaast deelden ook experts van onze klanten hun kennis in presentaties.

We vroegen enkele deelnemers naar hun mening over onze werk- en leervormen. Bekijk hieronder de ervaringen met de werkvorm Beeldsessie en Zichtbaar Maken. Meer testimonials vind je op ons YouTube-kanaal.

“Wat me het meeste is bijgebleven van de Beeldsessie zijn de mooie gesprekken die ontstaan aan de beeldtafel.”

Karin de WildKoraal Groep

“Het is het idee erachter wat het interessant maakt. Je gaat allerlei dingen bedenken tijdens het beantwoorden van de vragen en die helpen juist om vervolgens die discussie te krijgen, dat vind ik er leuk aan.”

Paula HuitemaPolitie Landelijke Eenheid

Wil je meer informatie over de workshops of over Werkplekleren met Leertechnologie? Neem dan contact met ons op of kom naar een sessie over werkplekleren!