Viattence project

Project Werkplekleren

15 maanden geleden hebben Deltion College en Landstede MBO samen een start gemaakt met het toepassen van Werkplekleren met Leertechnologie in de praktijkroute Viattence voor BOL-studenten in de zorg. Vrijdagmiddag hebben Carla Kok, Ida Hoekstra en Erik Mondriaan van Deltion College, Anja Waninge en Jan Nijhuis van Landstede MBO en Jos Baeten en Ramona Stellmach van CSS Breda in Zwolle het project Werkplekleren afgerond.

 

Anja, Ida en Carla hebben hierbij ook aangetoond dat zij over de competenties van een Expert Werkplekleren beschikken en hebben hun certificaat in ontvangst mogen nemen.

Inzet Beeldend Trainen en Het Leerplatform

De leertechnologie in het project bestond uit de beschikbaarheid van het Beeldend Trainen en de onderdelen van Het Leerplatform waaronder Beeldactie, Leer- en Ontwikkelscans, Dagstart en Reflectie, Kracht- en Ontwikkelpunten, Leergame, Peer Feedback Community en de eLearningCourse.

Resultaten

De resultaten voor de organisaties zijn dat het werkplekleren met leertechnologie zoals beschreven in de opgeleverde methode zo goed mogelijk is toegepast in de praktijkroute van Viattence. En dat met name Beeldend Trainen ook breder is toegepast in de organisaties van Deltion College en Landstede MBO.

Wil jouw organisatie ook op weg naar werkplekleren? Volg dan het Expertprogramma Adviseren over Werkplekleren! Verdiep je in werkplekleren en creëer een aansprekend advies over de betekenis en plaats van werkplekleren met leertechnologie voor jouw organisatie. Lees hier meer.