De zomerevents van CSS Breda

By 19 september 2018 september 26th, 2018 Geen categorie

Afgelopen maanden heeft CSS Breda verschillende workshops, sessies en events verzorgd. Benieuwd naar wat we hebben gedaan? Lees dan snel verder!

Workshops Beeldend Trainen bij Landelijke Professiedag

Op donderdag 5 juli konden collega’s van de Nationale Politie Beeldend Trainen ervaren. Tijdens deze dag werden de laatste ontwikkelingen en technologieën van hun vakgebied besproken en gepresenteerd. CSS Breda verzorgde samen met de Experts Beeldend Trainen van de Politie twee workshops Beeldend Trainen: een nieuwe interactieve manier van trainen op de werkplek. De reacties waren positief en deelnemers zagen veel toepassingsmogelijkheden binnen hun werkgebied.

Bekijk hiernaast de beeldimpressie van deze dag.

NVO2 sessie  ‘Werkplekleren met Leertechnologie’

Op 13 september vond er opnieuw een sessie over Werkplekleren plaats bij NVO2. Het was een succesvolle en inspirerende middag met veel deelnemers. Tijdens deze dag hebben zij op een interactieve wijze kennisgemaakt met het Model van Werkplekleren met Leertechnologie dat CSS Breda samen met haar klanten heeft ontwikkeld.

Wil jij ook kennis maken met deze innoverende manier van leren en ontwikkelen die jouw organisatie sterker kan maken? Meld je dan aan voor de volgende sessie of deel jouw kennis en ervaring tijdens een bijeenkomst. Alle informatie hierover vind je hier.

Supportdag

De supportdag in september was drukbezocht door onze experts Beeldend Trainen. De ochtend stond in het teken van kennisdeling en de nieuwste ontwikkelingen op gebied van Beeldend Trainen. Daarnaast is de L&O scan 2.0 gepresenteerd aan alle aanwezige experts. We hadden deze dag ook iets te vieren, we mochten namelijk certificaten aan drie nieuwe Experts Beeldend Trainen overhandigen!

Ben jij een expert Beeldend Trainen? Zet dan de volgende supportdag van 14 december alvast in je agenda.

The Power of Peer Feedback

Samen met Nyenrode heeft CSS Breda op 18 september het symposium The Power Of Peer Feedback georganiseerd. Dit vanwege de toenemende belangstelling voor peer feedback en reflectie in leer- en werkprocessen. Prof. Dr. Robert Jan Blomme, Prof. Dr. Robert-Jan Simons en Dr. Jos Baeten deelden hun inzichten en ervaringen tijdens presentaties en interactieve beeldsessies. Dit gebeurde met bijzondere aandacht voor de verschillen in feedbackcultuur binnen het onderwijs en bij bedrijven en instellingen.

Heb je ook interesse in peer feedback en reflectie in leer- en werkprocessen? Houd onze agenda dan goed in de gaten!